Без рубрики

Алла Кудлай розповіла про найстрашнішу подію у житті

By Nataliya k

October 12, 2016

Співачка вважає, що ледь не загинула, бо не помолилася перед виходом iз дому. Народна артистка України добре пам’ятає усi подiї того дня. Тодi Алла Кудлай отримала численнi травми, а найстрашнiше — втратила близьку людину.

Алла Кудлай вважає, що нашу долю вирiшують не люди, а вищi небеснi сили. Тому маємо молитися i просити у Бога милосердя.

— Алло Петрiвно, чи завжди ви були вiруючою людиною?

— Так. Вiру в Бога менi батьки прищепили змалечку. Щонедiлi ми ходили до церкви i дотримувались усiх традицiй. Щойно почала говорити, батько навчив мене молитви “Отче наш”, яку я промовляла кожного дня. Так роблю i нинi. Як тiльки маю час, то вiдвiдую київськi храми. Особливо величними здаються лiтургiї пiд час великого свята.

— Що для вас означає вiра?

— Це той стержень, який керує людиною i допомагає побороти всi проблеми, пережити нещастя. Без вiри людина стає холодною, байдужою i  нещасною. Якщо ми живемо з вiрою у те, що є Бог, то можемо бути справдi щасливими. А люди, якi вважають, що Бога нема, або просто не хочуть вiрити у вищi сили, почуваються самотнiми. Я ж вiдчуваю, що завдяки моїй вiрi менi багато справ вдається зробити успiшно, а головне — почуваюся щасливою.

— Чи було у вас щось таке в життi, що змусило повiрити в Бога?

— Вiдверто скажу, на свої очi я не бачила зцiлень, але знаю, що мої знайомi таким чином оздоровилися. Та й причин сумнiватись немає. Єдине, у чому вдалося переконатись на власному досвiдi, — це те, що молитва має величезну силу, тому слiд промовляти до Бога щодня.

Перед тим як вийти з дому, я щоразу намагаюсь звернутися до святих та ангела-охоронця, аби вони мене захищали впродовж усього дня. Правда, одного разу не встигла помолитися. I сталося найстрашнiше… Саме того дня ми з моїм першим чоловiком потрапили у страшну аварiю. Вiн загинув, а мене Бог урятував…

— А чи маєте якiсь особливi обереги?

— Так. У мене багато iкон, образiв та хрестикiв. Проте найбiльшим оберегом для мене є молитвеник, який менi у спадок передав батько перед своєю смертю. Я завжди ношу цю книжку в своїй сумочцi, саме тому мене оминає зло. Пригадую, мої обереги не один раз захищали мене вiд злодiїв, поганого ока та заздростi.

— До яких святих найчастiше звертаєтесь по допомогу?

— Буває, що молюся одразу до багатьох святих iз рiзними проханнями. Та найчастiше звертаюся до святого Миколая, який опiкується водiями, подорожувальниками, допомагає у скрутi, лiкує хвороби. Саме до цього святого в мене найбiльше молита. Як тiльки помолюся, одразу стає легше на душi, i проблеми вирiшуються швидше. Вiра i справдi рятує нас.

Читайте також: “Нам пороблено”: Бенюк порадив українцям замолити гріхи, щоб мати щасливе майбутнє

Джерело.