fbpx

Виявлено ще одну корисну властивість кави

Речовини, які містяться у каві, перешкоджають розмноженню в ротовій порожнині бактерій, що викликають неприємний запах, стверджують вчені з Ізраїлю, інформує MIGnews.

Нове дослідження довело, що активні інгредієнти кави можуть допомогти в лікуванні неприємного запаху з рота, зазначив професор Мел Розенберг з медичного факультету Тель-Авівского університету.

За словами вчених, у виникненні неприємного запаху з рота багато причин, включаючи бактерії, які знаходяться на гландах, та стоматологічні проблеми. Автори дослідження зазначають, що як тільки з екстракту кави буде виділено речовину, що відповідає за цю функцію, її можуть додати у жувальну гумку, льодяники або гігієнічні розчини.

Нагадаємо, раніше американські вчені встановили, що причиною неприємного запаху з роту є бактерії Solobacterium moorei, що живуть на поверхні язика. Для боротьби з ними медики порекомендували двічі на день чистити поверхню язика спеціальними щітками і використовувати антибактеріальну зубну пасту.

Читайте також: ЯКЩО ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ КАВИ, АЛЕ НЕ МОЖНА

Джерело.

You cannot copy content of this page