fbpx

Українська травесті-діва відкрила лінію продажу ексклюзивного варення “Пердиня” та “Яблинка” (фото)

Монро похвалилася, які заготовки робить на зиму. Винайшла власний оригінальний рецепт варення з персиків та дині, яблук та малини. Дала їм назви “Пердиня” та “Яблинка”. Про це розповіла на власній сторінці в Фейсбук.

“Ідея варити варення виникла торік коли країна і люди продовжували переживати наслідки Революції гідності. Якось було всім не до розваг, – пояснює Gazeta.ua Монро. – А фрукти, цукор і бажання поласувати солоденьким буде завжди. Моя бабуся з Криму, тому щороку на літні місяці мене відправляли на курорт. Саме бабуся забезпечувала нашу сім’ю варенням. Я ж вчилася готувати у своєї мами”.

Технологію приготування тримає у секреті.

“Фрукти з цукром варити і розливати по банках можуть багато господинь, а я придумала міксувати смаки і методом проб та помилок створила два оригінальних смаки. В цьому році урізноманітила асортимент. Приготувала варення з пелюсток троянд і сироп із зелених шишок. Але це лімітована партія, тому кількість обмежена.

Читайте також:ЄВРЕЙСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ МЕРИЛІН МОНРО: ОПУБЛІКОВАНІ РІДКІСНІ ЗАПИСИ (ВІДЕО)

Монро почала торгувати варенням в соцмережі. Баночка смаколику коштує 69 гривень.

“Моє варення це в-першу чергу настрій і ласощі. Ласуни примудряються з’їдати всю банку за один раз. Ідеально до сирів, крекеру і паштетів. Яблінка шикарно заходить до випічки, ранкового геркулесу і просто їсти ложкою”.

Джерело.

You cannot copy content of this page