Дозвілля

У США жінка зберігала протягом шести років свою їжу із Макдональдса.

Дженіфер Ловдаль, жителька Сполучених Штатів Америки, вирішила зробити експеримент із їжею, що подають в мережах ресторанів «Макдональдс». Вона хотіла перевірити скільки часу може зберігатися дана їжа. Жінка зберігала свій «Хеппі Міл» в офісі протягом шести років.

Як не дивно, але по закінченню терміну придатності курячих наггетсів та маленької картоплі фрі, вони все ж виглядали свіжими. На своїй сторінці у Facebook американка зазначила, що страва не зіпсувалася, не прогнила і на ній не з’явилася цвіль. Від фастфуда всього-на-всього пахло картоном.

Враховуючи роки експерименту та вигляд страв, жінка припустила, що у їжу в Макдональдсі додають шалену кількість хімікатів. «Упаковка розкладається раніше, ніж їжа. Це огидно!», – написала Дженіфер.

Загрузка...

Related Post