fbpx

Кухар із Луцька відкрив приголомшливі закулісні секрети шоу «Мастер Шеф»

Лучанин Дмитро Приймачок за кілька місяців зробив кар’єру від офіціанта до кухаря у престижному ресторані Києва. У час відпустки хлопець допомагає хорошим знайомим у луцькому закладі «Подвір’я», де його і знайшов «Таблоїд Волині», аби поцікавитися таємницями успіху, розпитати про улюблені страви та вивідати закулісні секрети головного кулінарного шоу країни, в якому він брав участь.

Заповнював анкету минулого року, коли ще був у Луцьку. Організаторам анкета сподобалася, мене запросили на кастинг із готовою стравою, відбір проводили продюсери шоу. Довго думав, що саме готувати, і зупинив свій вибір на лососі «Sous Vide» на шпинатній подушці з томленими помідорами черрі і з соусом сабайон. Страву приготували вранці разом із шефом, команда ресторану мене дуже підтримала.

Нервував на кастингу страшенно – повсюди камери, виставляють світло, гримують, і тобі ще й треба природно поводитися і давати інтерв’ю так, ніби ти не бачиш камери і людей перед собою. Розказуєш про страву, ставлять тобі кілька питань, бо насправді шукають у тобі цікавий образ і харизму. Наступний відбір відбувається по скайпу, де з тобою просто ще раз говорять, ставлять питання на різні теми, а потім передзвонюють і запрошують на остаточну співбесіду.

Читайте також:ЗНАМЕНИТИЙ СУДДЯ ПРОЕКТУ «МАСТЕРШЕФ» ЕКТОР ХІМЕНЕС-БРАВО ДУЖЕ ЗДИВУВАВ СВОЇХ ШАНУВАЛЬНИКІВ (ФОТО)

І там починається найбільше розчарування. Мені сказали, що я проходжу далі, але є одна умова – підписання контракту, в якому прописана вся лінія моєї поведінки на шоу від «А» до «Я». Продюсер ставить перед фактом, що вони бачать мене такою собі «шісткою», який товаришує з усіма, а поза очі поливає їх брудом. А прописано абсолютно все, навіть одяг, зачіска, манери, вислови. Звісно, написаний сценарій початку, а далі все змінюватиметься відповідно до ситуацій. Було два тижні на роздуми, але я подумав, що мене знає багато людей, і не хочеться псувати враження про себе.

Мені подобалася учасниця минулого сезону Діана Бабошина. До речі, багато людей казали, що вживу вона зовсім не така дурна і навіжена, як на екрані, це теж був просто образ. Було навіть прописано, в якій серії вона мала послизнутися на олії і впасти. І що найгірше, мені здається, що ім’я переможця теж відоме заздалегідь.

Я розумію, що це просто шоу, але кулінарія – це експеримент і творчість, а не визначений план. Якщо раптом щось у тебе підгорить, то неправильно це виправляти зовсім іншим людям лише через те, що ти маєш пройти далі за сценарієм. Ну але шоу є шоу, на ньому має бути і Бабошина, і «шістки», і лідери, а я собі далі готуватиму, щоб справді тішити гостей і пригощати їх смачними стравами.

Джерело.

You cannot copy content of this page