fbpx

Корисні властивості винограду, про які ви не знали

Виноград унікальний продукт за вмістом у ньому корисних речовин.

У ньому багато заліза і глюкози, яка покращує якість крові.  Також містить багато калію, кальцію натрію пектинів і біотин.

Вживання цього продукту допомагає при неправильному артеріальному тиску, нормалізує роботу серця.

Виноград покращує апетит, знімає набряки, також допомагає при бронхітах (мускат і изабелла).

Цей продукт покращує імунітет, пом’якшує кашель і полегшує виділення мокротиння. Червоне вино корисне в невеликих дозах, воно знижує рівень холестерину.

Читайте також:ЛІКАРІ НАЗВАЛИ ПРОДУКТИ, ЯКІ ЗАВАЖАЮТЬ ЗАВАГІТНІТИ

Джерело.

You cannot copy content of this page