Без рубрики 1014-wm-dishes

Кавун стабілізує тиск

Вчені Університету штату Флорида провели дослідження, які показали, що кавун має властивість стабілізувати тиск. Виявляється, смачні ласощі може бути ще й відмінними ліками.

Дослідження тривало 12 тижнів. Про це написав портал “Новини Ю”.

Згідно з повідомленням, в експерименті взяли участь 13 чоловіків і жінок середнього віку, які страждають від високого кров’яного тиску і зайвої ваги в різному ступені. Перші 6 тижнів одна група випробовуваних отримувала 2 грами L-аргініну і 4 грами L-цитрулін в день, які входять до складу кавуна. Інша група отримувала плацебо.

Учасники повинні були всю другу половину експерименту утримуватися від прийняття ліків і будь-яких істотних змін в їх способі життя.

Читайте також: Астронавт NASA показав прекрасну нічну Землю з космосу (Відео)

Результати експерименту показали, що вживання кавуна зробило позитивний вплив на кров’яний тиск і інші судинні параметри. Такі поліпшення виявили не тільки в стані спокою, а й в стресовому.

Джерело.

Загрузка...

Related Post