Сьогодні ми з вами займемося приготуванням швидкого, але неймовірно смачного сирного печива. Таке сирне печиво готується з простих та доступних продуктів, що завжди під руками. Неповторним таке печиво зробить форма у вигляді трикутних конвертиків.
Сирне печиво – інгредієнти
Борошно – 230 г
Сир – 200 г
Масло – 100 г
Розпушувач – 1 ч.л.
Сіль – дрібка
Цукор
Сирне печиво – приготування.
Масло тремо на грубій тертці та змішуємо з сиром. Додаємо розпушувач, сіль та борошно. Замішуємо м’яке однорідне тісто.
Читайте також: 7 краш-тестів седанів В-класу (відео)
Тісто ділимо на 2 частини. Кожну розкачуємо в пласт товщиною 3-5 мм. Склянкою видавлюємо з тіста кружечки. Одну сторону тіста вмочити в цукор, скласти навпіл, цукровою стороною всередину. Далі знову одну сторону вмочуємо в цукор складаємо навпіл. В нас вийшов трикутний сирний конвертик. Знову вмочуємо його одну сторону в цукор і викладаємо на деко, застелене пергаментом (цукровою стороною вгору).
Випікаємо печиво в розігрітій духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!