fbpx

Чому до вина треба додавати сіль

Експерти радять додавати до вина щіпку солі, щоб покращити смак напою.

Це недорогий спосіб зробити погане вино смачнішим, пише The Wall Street Journal.

Додавання щіпки солі у пляшку вина може згладити збалансувати смак напою.

Цей спосіб винайшов Натан Мірволд, колишній технологічний директор Microsoft, коли сидів на званому обіді поряд з Джиною Галло, директором знаменитої винної компанії Е. & J. Gallo Winery.

Жінка хотіла, щоб келих кабарне був більш солоним і менш фруктовим. Мірволд додав туди дрібку солі і смак став набагато кращим. Тоді усі за столом почали робити це.

Читайте також:КОМУ З ЧОЛОВІКІВ ЗАГРОЖУЄ РАК ПРОСТАТИ

Джерело.

You cannot copy content of this page