fbpx

Алла Кудлай розповіла про найстрашнішу подію у житті

Співачка вважає, що ледь не загинула, бо не помолилася перед виходом iз дому. Народна артистка України добре пам’ятає усi подiї того дня. Тодi Алла Кудлай отримала численнi травми, а найстрашнiше — втратила близьку людину.

Алла Кудлай вважає, що нашу долю вирiшують не люди, а вищi небеснi сили. Тому маємо молитися i просити у Бога милосердя.

— Алло Петрiвно, чи завжди ви були вiруючою людиною?

— Так. Вiру в Бога менi батьки прищепили змалечку. Щонедiлi ми ходили до церкви i дотримувались усiх традицiй. Щойно почала говорити, батько навчив мене молитви “Отче наш”, яку я промовляла кожного дня. Так роблю i нинi. Як тiльки маю час, то вiдвiдую київськi храми. Особливо величними здаються лiтургiї пiд час великого свята.

— Що для вас означає вiра?

— Це той стержень, який керує людиною i допомагає побороти всi проблеми, пережити нещастя. Без вiри людина стає холодною, байдужою i  нещасною. Якщо ми живемо з вiрою у те, що є Бог, то можемо бути справдi щасливими. А люди, якi вважають, що Бога нема, або просто не хочуть вiрити у вищi сили, почуваються самотнiми. Я ж вiдчуваю, що завдяки моїй вiрi менi багато справ вдається зробити успiшно, а головне — почуваюся щасливою.

— Чи було у вас щось таке в життi, що змусило повiрити в Бога?

— Вiдверто скажу, на свої очi я не бачила зцiлень, але знаю, що мої знайомi таким чином оздоровилися. Та й причин сумнiватись немає. Єдине, у чому вдалося переконатись на власному досвiдi, — це
те, що молитва має величезну силу, тому слiд промовляти до Бога щодня.

Перед тим як вийти з дому, я щоразу намагаюсь звернутися до святих та ангела-охоронця, аби вони мене захищали впродовж усього дня. Правда, одного разу не встигла помолитися. I сталося найстрашнiше… Саме того дня ми з моїм першим чоловiком потрапили у страшну аварiю. Вiн загинув, а мене Бог урятував…

— А чи маєте якiсь особливi обереги?

— Так. У мене багато iкон, образiв та хрестикiв. Проте найбiльшим оберегом для мене є молитвеник, який менi у спадок передав батько перед своєю смертю. Я завжди ношу цю книжку в
своїй сумочцi, саме тому мене оминає зло. Пригадую, мої обереги не один раз захищали мене вiд злодiїв, поганого ока та заздростi.

— До яких святих найчастiше звертаєтесь по допомогу?

— Буває, що молюся одразу до багатьох святих iз рiзними проханнями. Та найчастiше звертаюся до святого Миколая, який опiкується водiями, подорожувальниками, допомагає у скрутi, лiкує хвороби. Саме до цього святого в мене найбiльше молита. Як тiльки помолюся, одразу стає легше на душi, i проблеми вирiшуються
швидше. Вiра i справдi рятує нас.

Читайте також: “Нам пороблено”: Бенюк порадив українцям замолити гріхи, щоб мати щасливе майбутнє

Джерело.

You cannot copy content of this page